Blog

KLP / Vesti  / Groundbreaking ceremony
Polaganje kamena temeljca na gradilištu KLP-a

Groundbreaking ceremony

KLP logistički centar nalazi se na premium lokaciji u Šimanovcima uz sam autoput E-70 i sadržaće 50000m2 najmodernijeg skladišta za potrebe logističara.

Obilazak KLP gradilišta u Šimanovcima

Faza 1 od 20000m2 biće gotova u julu 2019-e godine i biće raspoloživa budućim zakupcima, dok tokom iste godine počinje gradnja objekta KLP 2 koji je već izdat na dugogodišnji ugovor jednoj od vodećih kompanija logistike u svetu.

Takođe, u planu je početak radova trećeg objekta, KLP 3, čija će namena biti multifunkcionalne hladnjače i ADR takođe za potrebe rente.

Obilazak KLP gradilišta

Ceremoniji otvaranja gradilišta i polaganja kamena temeljca prisustvovali su predstavnici logističara, menadžment kompanije KLP, inženjerski tim izvođača radova, uprava Opštine Pećinci sa predsednikom Opštine, brojni mediji i saradnici investitora KLP.

Kosta Ginić

Kamen temeljac položili su gospodin Kosta Ginić direktor kompanije KLP i gospodin Željko Trbović predsednik Opštine Pećinci.

Predsednik Opštine Pećinci ističe zadovoljstvo na otvaranju još jednog gradilišta najsavremenijeg standarda koji kaže da je trenutno u Opštini Pećinci u ovom trenutku nekoliko desetine hiljada kvadrata u procesu gradnje, novih investicija, novih radnih mesta, te je Opština Pećinci jedna od najuspešnijih Opština u Vojvodini.

Željko Trbović

Gospodin Kosta Ginić direktor kompanije KLP rekao je nisu išli putem kojim ide građevina zadnjih par godina, a to je da objekat bude gotov pre projekta. Izdvojili su dosta vremena i novca da urade kvalitetan projektni zadatak iz koga je proizašao kvalitetan projekat, a tek onda krenuli u izvođenje. Objekat se gradi prema najvišim standardima kvaliteta FM Global i LEED standardima. Uz lokaciju na kojoj se nalazi spada u objekte KLASE „A“ za savremene industrijske objekte. Sve je rađeno sa ciljem da budućim zakupcima realizuje sve potrebe i želje kako bi njihovo poslovanje bilo što bolje.

PR kompanije KLP

PR kompanije KLP ističe još: „naš cilj jeste da podignemo standarde logističkih centara na jedan viši nivo, što zbog sopstvenih potreba pri korišćenu objekta, a što zbog potreba budućih zakupaca iz oblasti logistike kojima će ovaj objekat biti više nego koristan, takođe, visoko vrednujemo poslovanje Opštine Pećinci jer, kako se okrenemo u ovim industrijskim zona i vidimo praznu njivu, pri sledećem okretanju na tom mestu je nikao sjajan poslovni objekat, stoga sigurna sam da će objekat KLP sa svim standardima koje poseduje pored logističara, biti i od posebnog značaja i Opštini Pećinci”.